+386 (5) 330 81 50    info@vezave.si 

SVETLOBNI MODULI

Yokis ponuja širok nabor možnosti osvetlitve objektov. Časovni releji, stopniščni avtomati, dimer moduli za prilagajanje svetlobe ter moduli za nočno varčevanje. Osvetljava objektov ni bila še nikoli tako preprosta.

Regulator

Časovni žični regulatorji. Vodoodporni in se lahko uporabljajo v 3 ali 4 žičnem sistemu. Spreminjanje svetlobe od 3W dalje. Brezžični modul z LED signalizacijo na oddajniku.

Časovnik

Lahko jih uporabljamo v 3 ali 4 žičnem sistemu, so 100% vodoodporni. Nastavitev časa od 2 sekund do 4 ure s podaljšanjem časa do 12 ur. Žični ali brezžični nadzor. Združljiv s svetlobnimi senzorji in časovnim regulatorjem.

Pozicijski Rele

Možnost namestitve v podometno dozo ali na DIN letev na obstoječi napeljavi. Programirajo se s stikalom, izmeničnim stikalom ali križnim stikalom. So lahko centralizirani brezžično ali s krmilno žico.

Stopniščni avtomat

Yokis časovni moduli – stopniščni avtomat so rešitev za osvetlitev stopnic. Na voljo v vgradni verziji kot tudi DIN verziji. Izvedite več o modulih Yokis – 500W brez nevtralne žice, 2000W z nevtralno žico in radijske verzije relejev za vse vrste razsvetljave.