+386 (5) 330 81 50    info@vezave.si 

yokis_banner_poenostavi
yokis_made_eu_banner
yokis_banner_enostavno
slider-hp_slo
yokis_avtomatizacija_rolet
Slide background
Slide background

Več Funkcij

Digitalni moduli Yokis omogočajo avtomatizirano delovanje rolet in upravljanja luči z ustvarjanjem scenarijev, časovnih nastavitev ter centralizacijo na hiter in enostaven način.

Več Enostavnosti

Za namestitev modulov Yokis so dovolj škarje, izvijač in električni kabel; konfiguracija se lahko izvede s pomočjo žičnega sistema. Moduli lahko uporabljajo obstoječe ožičenje in ne zahtevajo “bus” sistema.

Manj Ožičenja

Žične in brezžične module se lahko uporablja v kombiniranem načinu: tako nismo več vezani na distribucijo električne napeljave in lahko centraliziramo nadzor funkcij in scenarijev tudi z daljinskim upravljalnikom.

Luči

Pozicijski Rele

Možnost namestitve v podometno dozo ali na DIN letev na obstoječi napeljavi. Programirajo se s stikalom, izmeničnim stikalom ali križnim stikalom. So lahko centralizirani brezžično ali s krmilno žico.

Časovnik

Lahko jih uporabljamo v 3 ali 4 žičnem sistemu, so 100% vodoodporni. Nastavitev časa od 2 sekund do 4 ure s podaljšanjem časa do 12 ur. Žični ali brezžični nadzor. Združljiv s svetlobnimi senzorji in časovnim regulatorjem.

Regulator

Časovni žični regulatorji. Vodoodporni in se lahko uporabljajo v 3 ali 4 žičnem sistemu. Spreminjanje svetlobe od 3W dalje. Brezžični modul z LED signalizacijo na oddajniku.

Rolete

Univerzalen

Združljiv z vsemi vrstami in modeli rolet s 3-žičnimi motorji (Somfy, APRIMATIC, Bubendorff, itd …). Enostavna namestitev v podometne doze ali za enojnim ali dvojnim preklopnim tipkalom.

Varen

Modul ima integriran avtomatski sistem nadzora navora, kateri v primeru ovire ali blokade prepreči poškodbe, ki lahko nastanejo pri preobremenitvi rolete ali samega motorja.

Možnost Programiranja

Vgrajen dnevni spored z upravljanjem več področij, scenarijev in daljinskega upravljalnika. Število rolet, ki se lahko centralizira je neomejeno, zaradi česar je idealen za večje instalacije v poslovnih stavbah.

Scene

Nadzor Svetlosti

Vklop luči na prejšnjo shranjeno raven in nadzor svetlosti za namen varčevanja z energijo. Možnost prijazne luči ali delne nočne luči.

Samodejni Izklop

Če ste pozabili odprto luč, se lahko samodejno izklopi po določenem nastavljenem času. To omogoča ne le varčevanje z energijo, temveč tudi regulacijo delovanja zunanjih luči.

Simulacija Prisotnosti

Simulira vašo prisotnost, ko vas ni doma z naključnim vklopom in izklopom luči po vsej hiši. Luči v hiši se naključno vklopljajo in izklapljajo 4 ure vsak večer, za prepričljivo odvračanje tatov.

Centralizacija

Ni Omejitev

Število modulov, ki se lahko nadzoruje s centralizacijo je neomejeno. Več modulov, tudi iz različnih vrst, je mogoče upravljati le z enim gumbom.

Razdeljevanje

Zahvaljujoč široki paleti možnosti konfiguracije, je mogoče ustvariti centralizirane ukaze, ki se nanašajo bodisi na celoten sistem ali samo na posamezna področja (npr, dnevni prostor, spalnica, notranjost ali zunanjost).

Vsestranskost

Žični časovni regulatorji. Zahvalujoč brezžičnim modulom je nadzor neodvisen od postavitve ožičenja, zato nam je konfiguracija prostorov lažja v skladu z našimi potrebami.