+386 (5) 330 81 50    info@vezave.si 

O PODJETJU

Urmet Group je organizacija podjetij katerih dejavnost obsega domačo komunikacijo in prostorsko avtomatizacijo. Naši vodilni proizvodi so domofoni, videofoni, protipožarni sistemi, kontrola pristopa, videonadzor ter digitalni tehnološki sistemi. Urmet predstavlja sinonim za kvaliteto in zanesljivost izdelkov, kar je potrdil tudi s pridobitvijo certifikata ISO 9001. Podjetje je naravnano k neprestanem razvijanju izdelkov, ki slovijo predvsem po modernih in varnostnih karakteristikah.

Poslovno področje Urmet je razdeljeno v štiri glavne skupine:

  • Telekomunikacije – področje grupacije katerega ne pokrivamo
  • Hišna avtomatizacija (home automation)
    Hišna avtomatizacija predstavlja integrirane in inteligentne aplikacije za avtomatsko upravljanje domov, pisarn, hotelov, bolnišnic… Hišna avtomatizacija uresničuje idejo o ustvarjanju varnega okolja, ki ga ljudje lahko uživamo s pomočjo naprednih aplikacij ter opreme, ki nam omogoča udobnost in varnost.
  • Varovanje 
    Nivo varnosti postaja ključni faktor na vseh področjih vsakdanjega življenja. Urmet na to odgovarja s ponudbo brezžičnega hišnega varovanja, kot tudi najbolj naprednih aplikacij za industrijsko varovanje.
  • Integracija (integration) – področje grupacije katerega ne pokrivamo

Ker poslujemo izključno s tehničnimi artikli in sistemi, je naša struktura zaposlenih tehnične narave, z dvema inženirjema elektrotehnike ter šestimi tehniki, ki skrbijo za brezhibno delovanje sistemov na terenu. Dolgoletne izkušnje so pripomogle do spoznanja, da je potrebno vsak nov sistem preden se odločiš za prodajo, temeljito preizkusiti in opazovati dejansko razmerje stroškov garancijske dobe in stroškov vzdrževanja sistema glede na ceno, kljub temu, da ima sistem že referenčne objekte širom po svetu.

Podjetje Urmet Domus

Podjetje Vezave Urmet Domus d.o.o. iz Nove Gorice, je bilo ustanovljeno leta 1994 z izključno lastnim kapitalom. Ob ustanovitvi je bila naša glavna dejavnost uvoz in izvoz blaga ter trgovina na debelo. Zaradi cilja naše družbe po doseganju večjega tržnega deleža izven Slovenije (po republikah bivše Jugoslavije), smo s podjetjem Urmet iz Torina Italija, sklenili pogodbo in postali mešana družba s 65% domačim deležem in 35% tujim deležem.

Ker smo naše ideje utemeljevali z rezultati na tržišču, ter tako upravičili zaupanje partnerja smo danes zastopniki za celotno področje bivše Jugoslavije, kjer dosegamo v raznih segmentih največje tržne deleže.

V letu 2006 je prišlo do notranje reorganizacije podjetja Vezave Urmet Domus d.o.o. in sicer na dva popolnoma ločena sektorja in sicer, sektor Urmet kateri nadaljuje z dejavnostjo grupacije Urmet, ter sektor Vezave, kateri je usmerjen v agencijsko zastopanje za segment elektroinštalacijskega materiala.

Poslanstvo

Ker smatramo, da vam želimo ponuditi kvalitetne izdelke in storitve, ki jih vaše podjetje potrebuje že sedaj, ali jih vidi v viziji svojega razvoja, vas naprošamo, da prisluhnete našemu predstavniku, ki vas bo poklical ali obiskal, da vam podrobneje predstavi našo ponudbo in tako razkril to, kar vaša konkurenca že ve.

Vizija

Ustvarjanje varnosti in prijetnosti bivanja ljudi. Želimo postati vodilni dobavitelj sistemov hišne avtomatizacije v Sloveniji in pomemben segment na področju bivše republike.