+386 (5) 330 81 50    info@vezave.si 

Brezžični Termostat KCR003

Kakovostni BREZŽIČNI termostat KCR003 vam s svojim 7 dnevnim timer-jem omogoča nastavitve za cel teden. Za vse skupaj poskrbi zelo natančen in zanesljiv mikroprocesor, ki omogoča programiranje. Na velikem LCD zaslonu lahko pregledujete vse programirane nastavitve, trenutno temperaturo in čas.

Termostat ima 7 različnih programov s 48 časovnimi cikli na dan in 3 temperaturnimi stopnjami (comfort / zmanjšana / off-proti zmrzovanju). Ponaša se s funkcijo proti zmrzovanju, omogoča pa kontakt za daljinski vklop ( preko GSM, itd….).

Idealna rešitev za primer ko nimate povezave med termostatom in pečjo. Termostat enostavno namestite nekje v bivalnem prostoru, sprejemnik pa blizu peči, vse ostalo opravi brezžična povezava.

Termostat TCP PGO BI

Kakovostni termostat TCP PGO BI, ki vam s svojim dnevnim načinom delovanja omogoča nastavitve delovanja po urah za celoten dan. Na velikem zaslonu lahko pregledujete vse programirane nastavitve, trenutno temperaturo ter čas.

Termostat ima 7 različnih programov, 4 časove režime na dan in 3 temperaturne stopnje. Ponaša se s funkcijo proti zmrzovanju, omogoča pa kontakt za daljinski vklop ( preko GSM, itd….).

Termostat TCP PSO BI

Kakovostni termostat TCP PSO BI vam s svojim 7 dnevnim timerjem omogoča nastavitve za cel teden. Za vse skupaj poskrbi zelo natančen in zanesljiv mikroprocesor, ki omogoča programiranje. Na velikem LCD zaslonu lahko pregledujete vse programirane nastavitve, trenutno temperaturo in čas.

Termostat ima 7 različnih programov s 48 časovnimi cikli na dan in 3 temperaturnimi stopnjami (comfort / zmanjšana / off-proti zmrovanju). Ponaša se s funkcijo proti zmrzovanju, omogoča pa kontakt za daljinski vklop ( preko GSM, itd….).