+386 (5) 330 81 50    info@vezave.si 

Expì Touch – evolucija stila.

Rafinirana kombinacija med idejo in materialom, med iznajdljivostjo in tehnologijo, med željo in obliko. Nova linija stikalne tehnike Nea EXPI Touch vam ne bo spreminjala vaše forme, temveč posodobila prostor, kateri se popolnoma izlije s preostalim izborom EXPI.

Upravljanje

Modra LED v krogu z osvetljenim ozadjem. Opazen na razdalji, diskreten in neverjetno lep v svoji enostavnosti, aktivna upravljalna plošča, zahvaljujoča senzorjem bližine z visoko občutljivostjo.

Podpis

Simon URMET podpiše vsako EXPI Touch stikalo s svojimi začetnicami. Z diskretnostjo, klaso in pridihom čustev. Kot umetnik, ki podpiše njegovo delo. Diskreten znak, ki se ceni zaradi svoje elegance.

Okvir

Linija izdelkov Expi Touch stikal je obdana s kromiranim okvirjem, kateri se prestižno prilega stekleni ukazni plošči. Krasi jo prefinjen design, linearnost in preprosta osvetljenost.

Tehnologija

Zahvaljujoč fleksibilnosti ukazne plošče nam daje možnost, da se svobodno priključi stikala in releje. Dvostopenjsko stikalo se na primer lahko uporablja bodisi za reguliranje jakosti svetlobe luči kot motor rolet.

Nero Lava – Comando in linea

Nero Lava – Comando sovrapposto

Bianco Neve – Comando in linea

Bianco Neve – Comando sovrapposto

Morda Vas Zanimajo