+386 (5) 330 81 50    info@vezave.si 

Nove Točke Svetlobe

Novosti in trendi na področju stikalne tehnike in avtomatizacije, tako bivalnega kot tudi delovnega okolja, kažejo v smeri hitrih premikov v razvoju z estetskega in tehnološkega vidika. Nove izbrane linije, prefinjen dizajn, raznoliki materiali, boljša preglednost, drugačne možnosti uporabe in kombinacij te povezljivost z obstoječimi sistemi so pomembne prednosti, ki jih ni mogoče spregledati.

Simon Urmet je plod sodelovanja dveh velikih grupacij, dveh liderjev v segmentu hišne avtomatizacije. Simon (špansko prvo ime na področju stikalne tehnike) in Urmet (italijanska multinacionalka) so sklenili skupno pot v segmentu stikalne tehnike. Rezultat velikih investicij v zadnjih letih, so inovativni proizvodi visoke kvalitete in dovršenega elegantnega izgleda. V Sloveniji so proizvodi SimonUrmet absolutna novost na trgu s katerimi podjetje Urmet d.o.o. , ki bo leta 2014 praznovalo 20 let obstoja zaključuje ponudbo hišne avtomatizacije. Stikala so vrhunske kvalitete z vsemi tehničnimi rešitvami, tako za italijanski modulni sistem kot nemški sistem f60. Prednost stikalne tehnike SimonUrmet pa je integracija s ostalimi proizvodi Urmet (videodomofonija, vlomni sistemi, hotelski sistemi) ter konkurenčna cena.

Paleta Urmetovih proizvodov se danes ponosno predstavlja kot najpopolnejša na svetovnem tržišču, po zaslugi originalnih karakteristik dizajna in tehnične dovršenosti pa lahko izberete med napravami od najnižjega cenovnega razreda do naprav dovršenega dizajna in unikata izdelka. Tovrstne informacije so dobrodošle tako za investitorje kot tudi za arhitekte in ostale oblikovalce sodobnih ambientov, saj je pozornost na detajlih vse bolj iskana in zmeraj nekaj posebnega, včasih pomeni celo več kot pika na i.

Svetloba na dotik Simon Urmet je lahko z vami v vsakem ambientu!