+386 (5) 330 81 50    info@vezave.si 

LOKALNI NADZOR SISTEMA

Krmiljenje preko stikal

Zahvaljujoč normalnim tipkam in stenskim nadzornim napravam je upravljanje IPerHome- a enostavno. Preprost klik vam omogoča vklop scenarija, spreminjanje nastavitev ter vklop ali zatemnitev luči. IPerHome je kompatibilen z večino ožičenega sistema na trgu . Kombinacija s Simon Urmet Nea sistemom vam omogoča elegantno modro LED osvetlitev tipk, ki ponazarjajo stanje določenih funkcij.

Enostavnost z enim klikom

Krmiljenje preko zaslona

Urmet Modo ali i-Modo monitor vam bo še povečal užitek uporabe. Grafični vmesnik je preprost in intuitiven. Predvsem pa vam, poleg uporabnih funkcij Urmet video domofonov, monitor omogoča vklop upravljanja na daljavo. Na spletu lahko registrirate tretje razredno imepriimek.perhome.com, preko katere lahko nadzirate energijsko porabo, video nadzor in upravljate s sistemom preko zemljevida hiše.

Močnejši, bolj razširjen

ODDALJEN NADZOR SISTEMA

Krmiljenje preko Pc, telefona, tablice ali smart TV

Povezava IPerHome serverja na internet vam bo omogočila nadzor vašega sistema ne glede na to kje se nahajate. IPerHome programska oprema omogoča nadzor preko spletnega brskalnika in na ta način univerzalno kompatibilnost tudi z napravami, ki niso najnovejše. Vse funkcije vašega IPerHome sistema so tako na voljo preko računalnika, pametnega telefona, tablice, pametne televizije, oziroma preko spletnega brskalnika na napravi, na kateri je bila vzpostavljena internetna povezava.

Močnejši, bolj razširjen

Krmiljenje z računalniško miško

Za vklop upravljanja na daljavo lahko registrirate tretje razredno domeno imepriimek.perhome.com. Preko tega spletnega naslova lahko nadzirate energijsko porabo, video nadzor in upravljate s sistemom preko zemljevida hiše. Nadzor na daljavo je vzpostavljen preko varne in kodirane povezave.

Močnejši, bolj razširjen