+386 (5) 330 81 50    info@vezave.si 

URMET HIŠNA AVTOMATIZACIJA

IPerHome je nov pametni sistem za upravljanje doma iz strani Urmeta, kjer se vsa tehnološka znanja skupine združijo v en uporabniku prilagojen sistem. IPerHome vam omogoča združitev in upravljanje (tudi daljinsko) video domofona, video nadzora, proti vlomnega alarmnega sistema, sistema javljalnikov plina in dima, avtomatizacijo doma, sistem za varčevanje z energijo, avdio sistem in internetne povezave. Rezultat je popolnoma prilagodljiv sistem, ki se v najširšem pogledu prilagaja glede na potrebe in želje uporabnika.

Z iPerHome je moj dom povezan s spletom

Dostop do hišne avtomatizacije s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom, pametnim televizorjem in računalnikom, s pomočjo enostavnega spletnega vmesnika, ne glede na operacijski sistem, ki se uporablja. Potrebujete le standardni spletni brskalnik.

Scenariji: uro po uro, se moje življenje spreminja.

IPerHome vam omogoča, programiranje vgrajene nastavitve za vse domače sisteme, za vsak trenutek dneva: upravljanje luči, gospodinjskih aparatov, alarmnih sistemov in zapiranje ali odpiranje oken ali vrat. Vsaka od nastavitev predstavlja možne scenarije. Scenarije se lahko vnaprej postavi, programira in aktivira. Lahko tudi poimenujete vsak scenarij za takojšno prepoznavo na nadzornem vmesniku.